oprijplaat voor motoren

Automatische oprijplaat voor motoren kopen

Voor motorzaken, scooterzaken, monteurs en simpelweg particulieren maken oprijplaten voor motoren een groot verschil. Hierdoor is het namelijk mogelijk om meerdere motorvoertuigen tegelijkertijd en/of gemakkelijk te vervoeren. Sinds jaar en dag doen we dit handmatig met de reguliere oprijplaten. Deze worden diagonaal op trailer, aanhanger, pick-up of bus gezet en met enige kunde en een dot gas, wordt de motor op het voertuig gezet. Makkelijker gezegd dan gedaan. Want de hoogteverschillen kunnen nog wel eens een uitdaging vormen. Tot nu. Want Almach Lisse biedt drie varianten automatische oprijplaten voor motoren aan. Voor het vervoeren van motoren, scooters, choppers, driewielers, sneeuwscooters of cargo. Met behulp van een standaard accuboormachine wordt het motorvoertuig gemakkelijk en snel op de oprijplaat getakeld.

Eigenschappen automatische oprijplaat

De automatische oprijplaat weegt slechts 65 kilogram en is vervaardigd met een veiligheidsmarge van 5:1 bij statische belasting. Het oplaadsysteem is gemaakt van de meest corrosiebestendige geharde aluminiumlegeringen en is daarnaast volledig geanodiseerd. Alle stalen onderdelen zijn verzinkt en gepoedercoat in de kenmerkende zwart oranje kleuren van Almach. Met behulp van een standaard accuboormachine kan het voertuig gemakkelijk op- en afgeladen worden. Doordat de motor geborgd wordt in een wielkeg en vervolgens worct vastgezet met spanbanden, wordt de kans op schade en letsel aanzienlijk verkleind.

Accessoires oprijplaat voor motoren

De oprijplaat kan voorzien worden van verschillende accessoires zoals verlengstukken (zodat motoren op hogere voertuigen geladen kunnen worden), laadklepadapaters, driewiel-adapters, sneeuwscooter-adapters, cargo-platforms, verlengstukken voor choppers en boutloos bevestigingsysteem (zodat er geen permanente modificaties dienen te worden doorgevoerd.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met Frank Berbée door te mailen naar: info@almachlisse.nl.