accessoires

Een reeks accessoires om de bruikbaarheid van ons hellingbaansysteem uit te breiden. Scooteradapters voor 3 of 4 wielen, verlengstukken voor langere motorfietsen of om de laadhoogte te verhogen, bevestiging zonder boren, verschuifbare laadplaat en nog veel meer.

75 CM EXTENDER (AC001)

De AC 001 is een verlengstuk dat in verschillende lengtes verkrijgbaar is (standaard is 750 mm). Hij wordt op het kantelframe geklemd, waardoor dit langer wordt.

Het maakt gebruik van een paar quick-release beugels en het zal uw laadhoogte aanzienlijk verhogen. Standaard AUN 200 oprijplaten kunnen motorfietsen optillen tot 90 cm hoogte. Maar met behulp van deze extender, kunnen gebruikers motorfietsen tillen tot 1,3 meter of zelfs hoger, als de AC 001 langer is dan de standaard lengte van 750mm.

25 CM EXTENDER (AC003)

Dit accessoire wordt aan het hoofdframe van de oprijplaat bevestigd. Het wordt meestal gebruikt voor het laden van motorfietsen met een grote overhang in bestelwagens. Het laat u toe de motorfiets verder in de bestelwagen te schuiven zodat u de achterdeuren kunt sluiten.

Hij kan worden gebruikt voor oprijplaten van het type AUN 100 en 200 en is compatibel met alle andere accessoires. Verkrijgbaar in verschillende lengtes. Standaardlengte is 250 mm.

TAILGATE ADAPTER (AC004)

De AC 004 laadklepadapter is ontworpen voor vrachtwagens met een lange bak, zodat u de laadklep kunt sluiten na het laden van uw motorfiets. Hij wordt zonder gereedschap aan het hoofdframe van de oprijplaat vastgeklikt. Hiermee kunt u de motorfiets over de achterklep schuiven om hem te laden en te lossen.

Het is compatibel met AC 001, 006, 008. Eenmaal geïnstalleerd, kan de kantelhelling er bovenop worden geschoven om de achterklep vrij te maken. Erg handig als u met gesloten achterklep wilt rijden.

oprijplaat scooter

3-WHEEL ADAPTER (AC005)

Met de AC 005 3-wiel adapter kunt u scooters met 3 wielen vervoeren, zoals de Piaggio MP3. Hij wordt eenvoudig op de bestaande wielkeg vastgeschroefd. Het maakt het zeer gemakkelijk om scooters met drie wielen te laden en te lossen.

Het duurt ongeveer 15 minuten om het bovenste deel van de standaard wielkeg te verwijderen en de 3-wiel adapter te installeren.

SNOWMOBILE ADAPTER (AC006)

Ontworpen voor een lage oploophoek, zodat gebruikers er een sneeuwscooter op kunnen duwen. Compatibel met andere accessoires zoals AC 001, 003 en 004.

Met de AC 006 kunnen klanten zelfs de grotere sneeuwscooters gemakkelijk laden en lossen. Hij kan eenvoudig aan de bestaande wielkeg worden vastgeschroefd.

Hij is in hoogte verstelbaar om de wielkasten van pick-up trucks vrij te houden, en ook in breedte verstelbaar om plaats te bieden aan de meeste modellen sneeuwscooters.

CARGO LOADER (AC008)

De AC 008 kan erg handig zijn als u algemene vracht wilt vervoeren, maar ook buggy’s, jetski’s, grasmaaiers, pallets, 44 gallon vaten enz.

Hij wordt geleverd als chassis waarbij de klant kan kiezen welk type vloer hij wil, als hij die wil. Hij kan ook worden gebruikt om twee motorfietsen te vervoeren, zolang hun gezamenlijke gewicht niet meer dan 550 kg bedraagt.

Hij wordt geleverd als kit, en is compatibel met AC 001, 003, 004. Tijdens het laden ligt de AC 008 plat op de grond. Hij kan worden omgebouwd tot een container of een kleine kampeereenheid.

Hij wordt geleverd zonder vloer omdat klanten gemakkelijk een leverancier van multiplex of panelen kunnen vinden als ze een vloer nodig hebben. Een vloer is echter niet nodig als de klant bijvoorbeeld een jetski vervoert.

CHOPPER EXTENDER (AC023)

De AC 023 wordt permanent bevestigd aan de kantelhelling, en maakt deze langer. Gebruikers kunnen dan aangepaste motorfietsen laden tot een lengte van 3 meter. Het is vrij eenvoudig te installeren en past op alle oprijplaatmodellen. Het is compatibel met de AC 012 boutloze bevestigingskit, AC 003 en AC 004

BOLTLESS ATTACHMENT SYSTEM (AC012)

Met behulp van de bevestigingskit AC 012 zonder bouten kan de oprijplaat aan voertuigen worden bevestigd zonder gaten in de laadvloer te boren.

Vanuit juridisch oogpunt wordt de oprijplaat, wanneer ze op een voertuig is bevestigd en niet met bouten is vastgezet, in de meeste landen als “nuttige lading” beschouwd en is ze bijgevolg vrijgesteld van vele voorschriften inzake wijzigingen aan een voertuig.

Praktisch gezien kunnen gebruikers de oprijplaat gemakkelijk van het ene voertuig losmaken en vervolgens op een ander voertuig bevestigen, wat het leven van vele motorfietsbezitters gemakkelijker maakt. Dit maakt het ook mogelijk de oprijplaat te verhuren aan mensen die motorfietsen moeten vervoeren, hetzij voor beroepsdoeleinden, hetzij voor hun vrije tijd.

download hier
onze accessoire folder!

in een handomdraai jouw motor op je pick-up, trailer of bus

kom in contact!

Heb je een vraag, wil je extra informatie of zou je graag een afspraak willen maken om eens langs te komen? Stuur ons dan een bericht en wij komen z.s.m. bij je terug!

Naam(Vereist)