Almach Lisse Frank Berbee

Kennis maken met Frank (en Almach Lisse)

Almach Lisse levert automatische oprijplaten voor motoren, scooters, sneeuwscooters, choppers en cargo. Maar wat is het verhaal achter Almach en misschien nog wel leuker om te ontdekken; wie is de man achter Almach? Daarover lees je meer in dit artikel!

De man achter..

Maak kennis met Frank Berbée. Geboren en getogen in Lisse stond hij 38 jaar lang aan het roer van zijn voormalig bedrijf Dehaco. Dehaco was en is nog steeds is dé totaalleverancier voor de sloop-, recycling-, en asbestsaneringsbranche. Hoewel hij als ambassadeur nog steeds werkzaam is voor Dehaco is hij in 2021 met pensioen gegaan. Maar stilzitten; daar houdt hij niet van. Dus onderzocht hij de mogelijkheden om iets met zijn passie te doen, namelijk: motorrijden. Jaarlijks maakt Frank verre motortrips die hem inmiddels al door heel Europa brachten. En zo geschiedde. Almach Lisse zag het daglicht.

De oorsprong van Almach Lisse

Naast zijn motor had Frank nog een passie. Zijn Toyota Hi-Lux. Ook daarmee gaat hij nog steeds graag op avontuur. Om zijn twee passies te kunnen combineren, was Frank lange tijd op zoek naar een gebruiksvriendelijk oplaadsysteem voor zijn motor. Zodat hij op pad kon met pick-up én motor. En die bleken er niet of nauwelijks te zijn. Daarom besloot hij er zelf werk van te maken.

Begin 2021 werden de eerste plannen gemaakt. De oplaadsystemen moesten gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en kwalitatief zijn. Zodat iedereen er blij van zou worden. In augustus 2021 werden de plannen echt concreet gemaakt. Vanaf dat moment waren de motoroprijplaten van Almach verkrijgbaar!